Božanstveni parfem Armaf Club de Nuit – samo za posebne prilike

by Iva
muskarac se parfemiše

Često možemo čuti da je pronalaženje omiljenog, odgovarajućeg parfema kao potraga i pronalaženje savršenog parfema. Morate ih dosta isprobati pre nego što shvatite šta tražite i šta je to što vam najviše odgovara. Ukoliko ste imali sreće da pronađete svog idealnog partnera, a još uvek ste u potrazi za idealnim parfemom, predstoji vam izbor između parfema koji su godinama dominantni na tržištu i onih novije generacije, skupljih i jeftinijih, poznatih i novih brendova na tržištu. Mi vam predlažemo da isprobate neki od parfema koji se proizvode u muškoj i ženskoj varijanti. 

U zavisnosti od mirisnih nota koje volite vi i vaš partner odnosno vaša partnerka, izaberite neku od najlepših kombinacija parfema za nju i za njega. Naš predlog je da investirate u božanstveni parfem brenda Armaf Club de nuit i uživate u njihovim mirisnim notama.

Armaf predstavlja noviji brend među parfemima. Dolazi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a njegovo prvo pojavljivanje na tržistu parfema bilo je 2015. godine.  Među parfemima koji su se izdvojili i osvojili srca brojnih kupaca širom sveta izdvaja se Club de Nuit, koji se proizvodi u dve varijante – za muškarce i za žene

Senzualan muški parfem brenda Armaf Clud de Nuit – osvojiće sva vaša čula 

Armaf Club de Nuit Man je muški parfem koji se može opisati kao muževan i senzualan, jakih i upečatljivih mirisnih nota. Spada u grupu drvenih začinskih mirisa za muškarce. U svom sastavu poseduje nekoliko različitih mirisnih nota: gornju notu predstavljaju mirisi mandarine, nane i grejpfruta, srednja nota satkana je od cimeta, karanfilića, đumbira i bibera,  dok su za bazne note izabrani amber, aromatizovani začini, koža, pačuli i drvene note. Armaf Club de Nuit je parfem koji je napravljen za sve one muškarce koji su samopouzdani, koji vole da zavode i da ostave snažan utisak na druge

Parfem se može pronaći u dva pakovanja, veće i manje zapremine, i od toga zavisi i njegova cena. Dolazi u staklenoj ambalaži, atraktivnog izgleda sa metalnim detaljima koji ga čine veoma elegantnim. Parfem karakteriše i postojanost, kao i to da se može koristiti tokom različitih godišnjih doba, što ga čini veoma praktičnim. 

Ovaj parfem je sjajan poklon za svakog muškarca. Ako mislite da nije dovoljno da se raspitate koji su najbolji restorani u Beogradu i svog dragog odvete u onaj koji je na najboljem glasu, onda će ga dodatni poklon u vidu mirisa sigurno iznenaditi. Služiće mu veoma dugo, koristiće ga u svakoj prilici kad želi da miriše predivno i što je najvažnije, parfem će ga uvek podsetiti na vas. 

Armaf Club de Nuit  za žene – cvetni miris za kojim će se svi okrenuti

Armaf Club de Nuit za žene pripada grupi cvetnih, voćnih mirisa za žene. Gornje note Armaf Club de Nuit za dame su narandža, grejpfrut, bergamot i breskva, za srednje note zaduženi su ruža, jasmin, geranium i liči. Za bazne, dominantne note korišćeni su pačuli, vanila, mošus i vetiver. Ovaj slatkasti parfem se može koristiti tokom cele godine i svih godišnjih doba – ima dovoljno jačine za hladne i tmurne zimske dane, a sa druge strane, neće biti prejak ni tokom vrelih, letnjih meseci. 

žena miriše parfem

Kao i muška verzija parfema, Armaf Club de Nuit za pripadnice lepšeg pola može se pronaći u pakovanjima različite veličine. Dolazi u staklenom pakovanju, koje zbog metalnih detalja odiše elegancijom. 

Budite sigurni da ćete vi i vaš izabranik uz ova dva vrhunska parfema mirisati jedinstveno, osećaćete se posebno i ne možete proći nezapaženo. 

Related Articles

Leave a Comment