Higijena u kupatilu – slavine za lavabo, kadu i tuš kabinu koje imaju niz funkcija

by Iva

Adekvatna nega podrazumeva detaljno opremljeno kupatilo, čiji ambijent ne samo da će omogućiti lako održavanje higijene, već i kompletno opuštanje tela na kvalitetan i zdrav način. U kupatilima se sve češće mogu videti moderne kade i tuš kabine sa hidromasažnim funkcijama, a dotok vode pružaju moderne slavine i tuševi sa savitljivim crevom. 

Inovativan dizajn koji imaju Grohe slavine na tržištu ovih proizvoda predstavlja brend broj jedan po izboru evropskih kupaca, jer se prednost daje nemačkom kvalitetu i trajnosti. Za kupatilo u trendu bitno je da odabrana slavina ispuni potrebe kupaca, kao i da pruži niz funkcija koje će olakšati negovanje i korišćenje vode.

Funkcije koje su učinile kupatilo oazom relaksacije

Današnje slavine osvajaju tržište kvalitetom i dizajnom koji verno prati veliki broj korisnih funkcija i podešavanja. Automatika je zastupljena i u ovom domenu, pa na primer Grohe slavine imaju mogućnost podešavanja pritiska vode, brzine i načina toka mlaza, kao i pokretanje na senzorni mehanizam. Takođe, automatsko podešavanje uključivanja i isključivanja omogućava jednostavno manipulisanje slavinama, kao i efikasnu uštedu energije. 

Specijalno osmišljene slavine imaju zadatak da pruže kompletnu relaksaciju i hidromasažu bez granica, zahvaljujući detaljno osmišljenom dizajnu svakog pojedinačnog dela – od baterije, filtera i ručki. U modernom vremenu, inovacija predstavlja i dostupnost filtera za prečišćavanje vode, kao i mogućnost dodavanja korisnih materija kao što je  magnezijum.

Grohe slavine kao prva asocijacija na kvalitet i unikatnost

Brojne online prodavnice imaju u svom asortimanu baš Grohe slavine koje se na prvi pomen povezuju sa visokim stepenom kvaliteta, trajnošću i dizajnom neverovatne lepote. Stvorene da budu funkcionalne, kompaktnim dimenzijama i nizom funkcija ove slavine mogu biti postavljene u kuhinju ili kupatilo. 

Danas su tražene ugradne slavine koje štede prostor, zatim senzorske, jednoručke i termostatske. U kombinaciji sa inovativnim tuševima, „kapama“ i crevima, u kupatilu se dobija prilika užitka poput spa centra. 

Karakteristike koje imaju popularne slavine na domaćem tržištu

Grohe slavine su izuzetno popularne na domaćem tržištu, kao predstavnici nemačkog renomiranog proizvođača koji posvećuje pažnju svakom detalju. Kada su u pitanju estetske i tehničke karakteristike, popularne slavine su sive i imaju uglavnom jednu ručku, ali se za rustični stil uređenja mogu pronaći bronzani tonovi i dvoručke varijante. Za jednostavno priključivanje zadužene su 2 ili 3 cevi, a za savršen dizajn ovalni, četvrtasti ili ravan oblik, dok se slavine ugrađuju kao stojeće, podgradne, zidne i ugradne. 

Takođe, uz moderne slavine biraju se i tuševi, masažni stubovi i drugi dodaci. Dostupne boje danas su crna, crno-zlatna, hrom sjajna, hrom matirana, zatim mesing, zlatna, bela, braon i srodne druge nijanse. U zavisnosti od želja kupaca, postoje 2 osnovne kategorije, a to su moderni i retro modeli, sa dužinom izliva od 15 ili 20 centimetara.

Postoji dosta razloga iz kojih su Grohe slavine sjajan izbor za svako kupatilo, a zasnivaju se na neverovatnom kvalitetu, jedinstvenom dizajnu i velikom broju dodataka koji imaju moć da u ovoj prostoriji stvore zonu relaksacije i užitka u hidromasažama. Prepoznajući potrebe kupaca, kontinuirano stvaraju nova otkrića, kao što su filteri za prečišćavanje vode i obogaćivanje toka korisnim materijama.

Related Articles

Leave a Comment