Kombi prevoz do Istre

by Vlada
istra

Istra je nekada bila i sastavu bivđe Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije, a sada pripada državi Hrvatskoj. Istra je uvek dobar izbor za letovanje, čija sezona upravo počinje, a takođe i da završite neki posao ako radite sa nekom firmom koja se nalazi na ovom podneblju. Sve se svodi na to, kako na najlakši način doći do Istre, a da se ne umorite, i da vam sam obilazak poluostrva bude ugodan i bez dodatnog zamaranja?

Do Istre ćete lako doleteti avionom, ali postoje i druge alternative. Neki ljudi će se zaputiti autobusom, što znači da će morati da sede na jednom istom mestu nekoliko sati, zgrčeni, i bez mogućnosti da odu u toalet, na primer, dok autobus ne stane. Pored toga, gužva, mnoštvo ljudi, neće baš učiniti da se osećate konforno i prijatno. Imate varijantu i da vas taksi vozi do Istre, ali je ovo dosta skupo, jer Istra nije baš bliizu u odnosu na Beograd i Srbiju.

Tako da, za šta ćete da se odlučite – imate avion, autobus, voz, kola – taksi… I jedna medjuvarijanta, a ona se naziva kombi. Kombi je sjajno rešenje jer je to jedan mali autobus u koji možete da se udobno smestite. Ono što je jako važno, to je da nema puno ljudi, to je svega oko dvadeset možda osoba ili i manje, i onda se stvara osećaj mira i komfora. Kombi je dovoljno velik da ponese sav vaš prtljag, tako daće se sve smestiti u unutrašnjost vozila i o tome ne morate da brinete ni da razmišljate.

Takođe, kombi prevoz do Istre ima planiranu unapred maršrutu, pa ćete znati gde možete da izađete i da nešto prezalogajite, da protegnete noge, da odete do toaleta i da se osvežite.

Pored svega što smo naveli, veoma je važno da kombi prevoz ima tu prednost da će vas pokupiti od vrata stanovanja, i voziti do odredišta, to jest, do vrata gde ste zamislili da treba da bude vaše krajnje odredište.

U slučaju autobusa ili aviona toga nema. Morali biste da iznajmljujete taksi da vas vozi do željene destinacije, i da to dodatno platite, i da vučete kofere, putne torbe i sve što ste poneli, a to nije baš lako, zar ne?

Ovo vam je usluga od vrata do vrata. Od vrata u Beogradu, ili nekom drugom gradu, do vrata u Istri, sve je planirano prama vašim potrebama. Dakle, opustite se i pretvorite putovanje u uživanje. Energija će vam trebati, čak i ako po prvi put posećujete Istru i želite da uživate u lepotama ovog poluostrva, a takođe i ako imate važan posao koji morate da završite – razne sastanke i još mnogo toga.

Dakle, važno je da budete odmorni, a ne izmrcvareni od putovanja autobusom, kolima, ili traženjem adrese koja se nalazi u Istri a koju i ne poznajete. Ovde imate uslugu koju ste naručili, dakle do vrata i željenog odredišta, pa vam ostaje samo da se iskrca prtljag i onda ste sasvim mirni, pa možete da krenete ili da uživate u ovom divnom delu Hrvatske ili da završavate posao.

Related Articles

1 comment

Prevoz Beograd Zagreb 22. септембар 2023. - 22:57

Predlozio bih jos jednog Kombi Prevoznika, firmu Beo Prevoz.
Jedno lepo iskustvo sam imamo sa njim do Hrvatske.

Reply

Leave a Comment