Pokloni koji svaka dama želi

by Iva

Iako je ženama lakše odabrati idealan poklon, ne treba pribegavati stereotipima i birati varijante koje će i svi drugi odabrati. Umesto toga važno je biti originalan jer je samim tim iznenađenje veće, a i sreća osobe kojoj poklanjate i poklon i pažnju.

Pažljivo odabrani pokloni će usrećiti svaku damu. Predlažemo vam da umesto klasičnih izbora nabavite posebno birane poklone koje svaka žena želi. 

Ženska kožna torba – usrećite dragu osobu

Sve žene obožavaju tašne, ali ženska kožna torba je nešto što mnogo govori o nameri i pažnji sa kojom ste birali poklone.

Ovakav poklon vredi, traje i uvek izgleda jako lepo u svim prilikama pa će odgovarati u većini prilika i biti lep dodatak uz svaku odevnu kombinaciju.

Mlađim osobama će odgovarati moderne večernje torbice. Sada su „in“ manji modeli, sa radom po koži i lancem umesto klasičnog kaiša na rame. Mladim devojkama će se dopasti bilo da je ženska torba u crnoj ili nekoj drugoj boji.

Odličan izbor je i poslovna tašna koja je elegantnija varijanta i dovoljna da u nju stanu poslovna dokumenta i sitnice koje su potrebne nositi kada se odlazi na posao.

Ovakve torbe od kože će se dopasti svakoj dami i odgovaraće za svaku priliku, a neće se menjati ni posle višegodišnjeg nošenja.

Nakit kao poklon

Personalizovana izrada nakita je odličan poklon za sve žene i ostaje kao lepa uspomena. Minđuše, narukvice, ogrlica… mogućnosti su različite, a svaka ideja se može realizovati.

Efektne minđuše koje su idealne za noćni provod, zanimljiva narukvica koja je sastavljena od više različitih nizova, ali i diskretna ogrlica sa priveskom ili posvetom na lancu…sve je to odlično i biće fenomenalan poklon.

Nakit može biti i samostalan poklon, ali i dodatak pa ako se kupi ženska kožna torba, uz nju se može dodati i prigodan nakit.

Knjiga omiljenog pisca

Sigurno je da možete da odaberete zanimljivu knjigu kao poklon. U slučaju da znate ukus onda imate još i lakši izbor, ali i bez toga izbor neće biti težak.

Romani, trileri, enciklopedije su nešto što svima odgovara. Možete kupiti i knjigu kao preporuku ako se vama dopala, ali i nešto što mislite da će odgovarati.

Za one koji vole kulinarstvo ove knjige će biti pravi dodatak, a slične mogu biti i knjige o vrtlarstvu, enterijeru…izbori su mnogi pa je potrebno samo malo razmisliti šta je to što će se osobi koju darujete i dopasti.

Realno sa knjigom nema greške pa je odlično kada se kupe univerzalni pokloni koji ostaju za ceo život.

Ne budite predvidljivi, darujte nešto originalno. To može biti ženska kožna torba, ali i nakit koji će biti i prilagođen onoj kojoj kupujete poklon. Dame će obožavati takvu pažnju i detalje.

I knjiga ne može nikada biti pogrešan izbor jer je to poklon koji nikada nije višak. Nismo pomenuli ni druge predloge kao što su sat, parfem, karte za putovanje, karte za pozorište… 

Trik je u tome da svaki predvidiv predlog učinite posebnim i prilagodite ga onome što bi želela osoba koju darujete. Na taj način nema greške i svaki izbor je pravi.

Related Articles

Leave a Comment