Iznajmljivanje vila za proslave u Beogradu

by Vlada
IZNAJMLJIVANJE VILA ZA PROSLAVE U BEOGRADU (1)

Proleće, godišnje doba prepuno magije, buđenja prirode i vesnik privatnih proslava. Koliko puta ste razmišljali kada pravite privatnu proslavu kako želite da baš Vi organizujete nešto autentično, drugačije, što će ostati zauvek u prelepom sećanju svima koji budu deo Vašeg čarobnog trenutka. Dok maštate kako bi želeli da sve to izgleda, ovu čarliju jedino što može da prekine je pomisao kako je sama organizacija veoma komplikovana, naporna i stresna. Na kraju jedan deo se odluči na jednostavniju varijantu i uglavnom izaberu neki lep restoran, ali kad se proslava završi, koliko god bude lepo, uvek ostanete uskraćeni za želju da niste baš o takvoj proslavi maštali i da bi neku naredenu sigurno želeli malo moderniju i urbaniju.

Iznajmljivanje vila za proslave

Ova ideja zvuči već drugačije od restorana, sigurno Vam deluje primamljivije i približnije onom o čemu ste maštali ili gledali u filmovima. Beograd zaista nudi veliki broj ovakvih objekata koje možete iznajmiti po pristupačnim cenama u odnosu na kapacitet koji Vam je potreban. Kakvu  vilu ćete iznajmiti uglavnom presuđuje kapacitet ljudi, ali i tu imate pristojan izbor, eventualno možte uticati na razliku u ceni. Ali imajte u vidu, ovo je Vaša proslava i najvažnije je da objekat, kao i sama lokacija se dopada Vama.

Dekoracije i posluženje

Kako Vam sve to ne bi bilo stresno, uvek možte iznajmiti dekoratere i ketering po svojim potrebama koji se mogu pobrinuti za svaki detalj oko Vaše proslave i Vaše može biti samo da se pojavite. Dakle ne mora biti ni komplikovano. Danas ima zaista veliki broj ozbiljnih timova koji rade organizaciju proslava pa Vam u svojim uslugama mogu pronaći stolove, stolice, čaše, cveće, svećnjake i sl., naravno uz to za Vas angažovati najveće profesionalce koji će Vršiti posluženje i dekorisanje prostora po Vašoj želji. Sav trud može stati u pronalaženje broja telefona firme koja Vam čak može pokazati do detalja slike načina na koji bi oni to umesto Vas organizovali do perfekcije, gde bi odmah videli da li je to ono što vi želite, a da svu drugu brigu prepustite njima.

Cena

Kada se sve uzme u obzir ponuda vila za proslave koju nudi Beogad je izuzeto velika pa je samim tim i cena pristupačna. Narvno na cenu cele proslave će uticati odabir hrane, pića, kapaciteta i lokacije koju odaberete, ali svakako uz dobru organizaciju ovaj vid proslave će Vas mnogo manje koštati nego da platite restoran jer su cene po osobi za restorane vrtoglave ukoliko se radi o nekom lepše uređenom objektu.

Smeštaj

Gotovo sve vile u svojoj ponudi imaju određeni broj ležajeva, pa će Vaši najbliži gosti uvek moći ostati i nakon proslave, a ako imate veći broj onih koji nisu iz Beograda , ili žele popiti koju Više pa prespavati u okolini, agencija Stan na dan Beograd ima izuzetnu ponudu apartmana na teritoriji celog Beograda u kom može obezbediti dodatan smeštaj za Vaše najbliže. Detaljnu ponudu možete pogledati na www.stannadanbeograd.rs

OVO SU DVE NAJPOPULARNIJE VILE ZA PROSLAVE U BEOGRADU

  1. VILLA HILLS

Ova luksuzna vila ušuškana u  Zvezdarskoj šumi poseduje prelepu baštu sa bazenom koja može za proslave na otvorenom ponuditi kapacitet sa čak 310 sedećih mesta, pored toga, oni imau i zatvorenu salu kapaciteta od 100 – 160 mesta. Tim Ville Hills već dugo uigrano organizuje sve vrste proslava, ali ukoliko želite angažovati svoje ljude, možete iznajmiti i samo prostor. Smeštajni kapacitet vile je 8 apartmana , sa maksimalnim kapacitetom za spavanje od 40 osoba. Vila poseduje svoj parking koji je pokriven video nadzorom, pa dok se budete provodili zagarantovana je i bezbednost Vašeg ljubimca kojim ste se dovezli.

  • SAVSKA TERASA – ADA

Ova oaza idealno skockana za Vašu proslavu iz snova, smeštena je na Adi Ciganliji okružena prelepom prirodom. Ovaj idealni prostor Vam može ponuditi baš sve. Sastavljen je iz tri celine – zatvoreni prostor moderno opremljen u prizemlju sa koktel barom kapaciteta 9O mesta, predivnom terasom sa pogledom na Savu kapaciteta 160 mesta koja poseduje pokretni krov, i savršeno komforno dvorište sa barom na otvorenom i dečijom igraonicom. U svojoj ponudi imaju izuzetno povoljne pakete pića, a mogu Vam ponuditi i usluge dekoratera, keteringa, osvetljenja, muzike, animatora, kao i najam glisera. Dakle, apsolutno sve na jednom mestu uz pregršt različitih mogućnosti da osimislite svoju malu bajku.

Osim ovih lokacija, Beograd i okolina zaista ima fantastičnu ponudu, pa ukoliko Vam trebaju manji objekti verujemo da ćete pronaći svoje parče raja. Ukoliko ste već imali iskustva sa nekim vilama za proslave za manji kapacitet možete nam pisati svoje predloge i iskustva. Želimo Vam lep provod.

Related Articles

Leave a Comment