Praktične tepih staze koje se uklapaju u svaki prostor

by Iva
tepih-staza-soba

Poseban detalj u našem domu i uređenju enterijera uvek zauzimaju tekstilni detalji. Zavese, prekrivači, jastučići, prostirke, tepisi i staze su uvek oni detalji kojima oplemenjujemo prostor u kojem živimo i uređenju enterijera dajemo završni pečat i neku posebnu notu. Ovo su svakako oni detalji u enterijeru koje prilikom uređenja doma biramo poslednje, ali kojima i te kako pridajemo najviše pažnje i biramo ih i uklapamo sa posebnim zadovoljstvo.

Kada je reč o ovim detaljima našeg doma, tepisi i praktične tepih staze na metar imaju vrlo važnu ulogu i mogu, ukoliko su dobro odabrani, u potpunosti izmeniti naš životni prostor i u njega uneti neki novi „vajb“ i svežinu.

Tepih staze na metar – praktičnost pre svega

Praktične tepih staze na metar definitivno su najbolje rešenje kada je u pitanju uređenje kuhinje, trpezarije ili hodnika u vašem domu. No, to svakako nije njihova jedina namena. Tepih staze na metar mogu biti veoma praktičan izbor i kad je u pitanju, na primer, uređenje dečije ili spavaće sobe, kao i bilo koja druga prostorija u vašem domu. Kako su pre svega jako praktične i u poslednje vreme sve popularnije u uređenju enterijera, najbolje opremljeni saloni tepiha u okviru svoje stalne ponude raspolažu raznim modelima tepih staza, pa ćete u ovako širokom i raznovrsnom izboru svakako pronaći pravo rešenje baš za vaš dom.

Zašto su tepih staze na metar sve popularnije?

Tepih staze na metar vremenom su sve popularnije i traženije na tržištu, jer predstavljaju idealno rešenje za mnoge prostorije u vašem domu. Najčešće se kupuju tepih staze za kuhinju, predsoblje ili hodnik, ali su sve više u opticaju i one za spavaću sobu. Posebno su aktuelne tepih staze za stepenište, koje mogu biti idealno rešenje za unutrašnja stepeništa i učiniti da vaš dom deluje sređeno i toplo od samog ulaza. Zbog svojih dimenzija, tepih staze odgovaraju dugim a uskim prostorima, pa će se zato najbolje uklopiti na stepeništu, ili u navedenim prostorijama vašeg doma. 

Važno je istaći da se tepih staze izrađuju od podjednako kvalitetnih materijala kao i tepisi, i da nema razloga za brigu u ovom pogledu. Čvrste su i izdržljive, a kako su u uređenju enterijeta sve zastupljenije, povećana je i ponuda, pa ih sada možete pronaći u zaista najrazličitijim dezenima koji će se uklopiti u svaki enterijer i odgovarati stilu u kojem je uređen prostor u vašem stanu ili kući. 

Kako se prodaju tepih staze: na metar ili koliko god vama odgovara

Jedna od osnovnih prednosti tepih staza jeste što ih prilikom kupovine možemo u potpunosti prilagoditi našim potrebama. Praktične tepih staze se prodaju na metar, pa tako u salonu možete odabrati u kupiti dužinu koja vam treba i koja se uklapa u prostor koji ste odredili za tepih stazu. Standardna širina svih staza je 80 cm, a dužinu određujete sami. Posebna je prednost što se staze seku i porubljuju po vašoj metri, tačno u centimetar. 

Kada je u pitanju cena tepih staza, ona zavisi prvenstveno od dimenzija koje su vam potrebne, ali i od dezena, kvaliteta izrade i materijala, kao i od kolekcije kojoj neki dezen pripada.

Related Articles

Leave a Comment