Želite da postavite kadu za kupatilo? Ovo su najbolje opcije

by Iva

Uređenje kupatila je važan korak u renoviranju doma jer se taj posao radi retko, a važno je da bude urađen kvalitetno pa da prostor odgovara potrebama svih članova domaćinstva. Kupatilo se koristi za više namena, a kupaonica je važan deo svakog od njih.

Ako ste se odlučili za kadu dobijate jedinstvene prednosti, ali da bi kupatilo ostalo funkcionalno i lepo važno je odabrati odgovarajući model koji će zadovoljiti sve potrebe, ali i uklopiti se uz postojeće sanitarije.

Kada za kupatilo menja oblik, poziciju i boju

Savremena kupatila donose i savremena rešenja, pa se sada kada za kupatilo bira u različitim dimenzijama, oblicima, kao samostojeća ili ugradna, bela, crna, hidromasažna, klasična

Prvi korak za pronalazak jeste sagledavanje kompletne ponude, a za to su najbolji sajti prodavnice za prodaju opreme za kupatilo. Važno je da je ponuda raznovrsna pa da se lakše sagledaju sve prednosti i šta je to što nudi svaka kada za kupatilo.

Dobićete veće mogućnosti, prostor za tuširanje, ali i kupanje, oblik koji pogoduje odmoru u toploj vodi i pravi ukras u vašem kupatilu.

  • Klasične ugradne kade za svako kupatilo

Klasične kupatilske kade imaju dimenzije između 150cm i 170 cm, četvrtaste su i postavljaju se u ugao kupatila.

Savremeni modeli mogu biti oble tj. ugaone, ali i četvrtaste koje imaju ergonomski oblik unutra pa da je kupanje prijatnije, može i da se sedi, kada je prilagođena za kupanje više osoba… Ovo su povoljniji modeli, mada je raspon cena veliki pa će se pronaći ona koja se uklapa u vaš kućni budžet.

Proizvođači su predano radili na dizajniranju novih modela tako da kupci imaju različite mogućnosti i dobijaju različite prednosti sa svakim modelom. To klijentu daje prostor da pronađe idealnu kadu čak i za najmanja kupatila i da uživa u kupanju.

  • Samostojeće kade – idealna za veća kupatila

Potpuno nove generacije kada su samostojeći modeli koji, kao što ime kaže, nisu ugradne, ne fiksiraju se za zid već samostalno stoje i mogu biti podne ili one sa nogarima. Skuplje su, ali su i estetski vrlo lepe.

Za ovakve kade kupatilo mora imati malo više prostora, ali izgledaju savršeno i pravi su ukras, mameći na duge kupke i uživanje.

Posavetujte se sa vodoinstalaterom i stručnim prodavcima

Vodoinstalater mora da utvrdi položaj odvoda i dovoda vode pa će se kada za kupatilo birati prvo prema tim faktorima ili se ove pozicije moraju menjati u kupatilu da bi se kada uklopila u prostor.

Kada se utvrdi koja vrsta kade će se postaviti, sledi odabir konkretnog modela, a u tome vam najbolje može pomoći prodavnica kupatilske opreme i stručni prodavci koji su pravi izbor da daju savete za kupovinu najbolje kade.

I vaše kupatilo može imati sve željene elemente samo je potrebno da se svi elementi dobro isplaniraju i uklope tako da kupatilo bude i estetski lepo i upotrebljivo.

Predlažemo vam da posetite „ Alvos “prodavnicu opreme za kupatilo koja ima višegodišnje iskustvo i kompletnu ponudu kada, ali i ostale sanitarije koja će sigurno odgovarati.

Pronađite najbolje modele po najpovoljnijim cenama i neka kupatilo bude ukras jednog doma.

Related Articles

Leave a Comment