Najbolje stvari koje možete da radite na Arubi na osnovu vašeg horoskopskog znaka

by Vlada
Najbolje stvari koje možete da radite na Arubi na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Spremili ste se za zasluženi odmor na Arubu, najsrećnije ostrvo na Karibima. Jedno od najlepših turističkih bisera ima toliko toga da ponudi, da vi ne znate šta biste pre da vidite i obiđete. Turističke agencije imaju u ponudi raznovrsni sadržaj, tako da će godišnji odmor biti prekratak da sve doživite. Imamo super predlog za vas! Dozvolite zvezdama da vas vode na osnovu vašeg temperamenta i nećete da pogrešite.

Ovan (20. mart – 19. april)

Osobine: Ovnovi su takmičari koji stalno traže izazov. Znaju tačno šta žele i kada žele i skoro nikada se ne dosađuju.

Aruba za Ovnove: Sa tako velikim osećajem za avanturu i visokom energijom, sasvim je očekivano da ćete hteti da krenete na celodnevne izlete i ekskurzije. Za vas predlažemo obilazak nacionalnog parka Arikok, obilazak ostrva konjima, kvadovima ili kreirajte neku sopstvenu avanturu po želji. Možete da posetite i neki od prirodnih bazena za rashlađivanje.

Bik (20. april – 20. maj)

Osobine: smireni, pouzadni i praktični. Bikovi su prilično prizemni i logični, vole rutinu i udobnost i cene lepotu koja ih okružuje.

Šta probati: Nema boljih gostiju u all inclusive odmaralištu od Bikova. Oni vole da uživaju u jednostavnim stvarima u životu, a vole i da se s vremena na vreme razmaze jednom kompletnom uslugom. Kada završe sa jutarnjim treningom, voleće da provedu dan uživajući u lepoti odmarališta uz beskrajnu hranu, piće, zabavu i opuštanje na dohvat ruke. Bikovi, pogledajte kataloge najboljih smeštaja na Arubi.

Blizanci (20. maj -21. jun)

Osobine: Blizanci su poznati po svojim višestrukim ličnostima i imaju jednu luckastu stranu. Njihova beskrajna radoznalost i svestranost ih uvek natera da potraže nešto novo, neistraženo i uzbudljivo. Puni su energije, hrabri i opušteni za sve.

Šta da probate: Verujemo da ćete jedino vi uspeti da obiđete celokupno ostrvo i da se kući vratite sa najboljim pričama. Međutim, evo predloga da isprobate nešto sasvim novo. Idite u Fusherman’s Huts do jedne od baraka na plaži i prijavite se za neki čas jedrenja zmajem ili jedrenja na dasci. Možete iznajmiti opremu na ceo dan i zadiviti i sebe i druge novim umećem.

Rak (21. jun – 22. jul)

Osobine: Ovaj osetljiv i ćudljiv znak je snažan i veoma uživa u mirnom okruženju koje će posvetiti sebi. Rakovi će na Arubi najviše voleti da istražuju svoje okruženje –  posebno, kulturu, umetnost i prirodu.

Šta da probate: Otkrijte uličnu umetnost u centru San Nikolasa i sjajne vidikovce sa pogledom na savršene karipske pejzaže. Vaše fotografije će biti napravljene sa puno strpljenja i ukusa. Ako se odlučite za neku vodenu aktivnost, veslanje ili kajak mogu biti savršeni za vas.

Lav (22. jul – 22. avgust)

Osobine: Lav je jedan jedini, to svi znaju! Iako svaki zna ume da bude specifičan, Lavovi su najistaknutiji od svih. Mogu biti teatralni i puni ambicija.

Šta da probate: Sa Lavovima ćete da se dobro snalazite i uvek budete u centru pažnje. Gde su zabave koje traju cele noći, tu su i Lavovi. Kada je u pitanju ples, druženje i okupljanje ljudi, nema sumnje, stvoreni su za ovakav život i vole da šire dobre vibracije svuda okolo!

Devica (22. avgust – 22. septembar)

Osobine: Device su perfekcionisti koji veliku pažnju posvećuju detaljima. Vode računa o svemu, odlični su za pakovanje i tačno znaju šta žele.

Šta da probate: Pridružite se grupnom obilasku da biste istražili ostrvo. Ovo je odličan način da se oslobodite kontrole na koju ste navikli, a moći ćete da iskusite ponešto od svega na ostrvu. Pogledajte muzeje, prirodne atrakcije, znamenitosti, plaže, restorane.

Vaga (22. septembar – 23. oktobar)

Osobine: Izuzetno su neodlučne, pa će se radije povinovati željama grupe. Da li bi radije da leškare na savršenim plažama ili da idu u neko razgledanje? Da li su za mirniji dan ili za vreme ispunjeno sportskim avanturama? Vaga bi sve.

Šta da probate: Predlažemo da iznajmite sopstveni džip i da krenete putem kojim se ređe ide. Volećete da istražujete divlju istočnu obalu i svaki kutak na koji naiđete. Ovakav način istraživanja dopustiće vam da otkrijete neke lokalne restorane u kojima možete da isprobate ovdašnje specijalitete. Na kraju dana ne propustite savršen zalazak sunca na obali.

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Osobine: Misteriozne i jedinstvene, ali su za putovanja manje pokretni i jako cene svoj mir i intimu.

Šta da probate: Pošto Škorpije jako cene mir i intimu, pozivamo vas da rezervišete mesto koje će na najbolji način odgovarati vašem temperamentu. Spa centar ispunjen zenom, vila u tropskom zelenilu – svejedno. Bitno je da imate svoj prostor, a ostrvo ćete kasnije istraživati svojim tempom. Ako će se nekom dopasti čuvena atrakcija The Tranquilo, krstarenje čamcima po kristalno čistoj vodi, onda su to Škorpije.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Osobine: Prijateljski, ljubazni ljudi otvorenog duha, lako sklapaju prijateljstva.

Šta da probate: Nema sumnje da želite da istražite živu kulturu Arube i prelepi prirodni svet koji je ovde zastupljen. Isprobajte obilazak centra grada, posetite Istorijski nacionalni muzej, posetite puste plaže, gastronomiju ostrva, upoznajte lokalno stanovništvo, plešite na folklornim večerima sa meštanima… Vi ste ti koji ćete pronići u način življenja na ostrvu i uključiti se u lokalnu atmosferu.

Town of Aruba. Free public domain CC0 photo.

Jarac (21. decembar – 20. januar)

Osobine: Sasvim realističan, disciplinovan, odgovoran i ambiciozan. Dobro se osećaju kad putovanje ima svrhu i dobro razrađeni plan razgledanja.

Šta probati: Nema svrhe Jarčevima nametati opuštajući i ležeran stil odmaranja, kada će im to brzo dosaditi. Umesto toga, bolje napraviti „to do“ listu i čekirati jednu po jednu stavku. Obići najbolje plaže, nacionalni park, slikati se sa flamingosima, upoznati karakterističnu floru i faunu, obići nacionalni muzej…

Vodolija (19. januar – 18. februar)

Osobine: Kreativne, optimistične i saosećajne, Vodolije su umetničke duše. One vole da uživaju u moru i romantičnim zalascima sunca, ali ne prođe mnogo vremena a da se ne užele intelektualnih sadržaja.

Šta probati: Idite u dugu šetnju prirodom, Izaberite jednu od mnogih ruta i staza koje nudi ostrvo, na severnoj obali pored kalifornijskog svetionika, pored kapele Alto Vista ili duž divlje istočne obale.

Ribe (18. februar – 20. mart)

Osobine: Poznati su po veoma snažnoj intuiciji i veoma su brižni, misaoni i umeju da saslušaju druge.

Šta da probate: Šta bi se drugo preporučilo Ribama, ako ne da istraže podvodni svet? Pozivamo vas da odete na gnjurenje ili dubinsko ronjenje ne biste li otkrili živopisni morski život u dubinama. A na obali vam Aruba nudi prelepe zalaske sunca, mekani pesak i čašu vina sa voljenom osobom. Jednom rečju, savršenstvo.

Aruba je savršeni mali biser okružen toplim morem, prelepim plažama, originalnom egzotikom i ljubaznim meštanima. Kakav god da je vaš temperament, koliko god da su vam zvezde naklonjene, Aruba ima sadržaje koji mogu da zadovolje i najzahtevnije.

Related Articles

Leave a Comment